Stoeptheater en Vensterkunst junior editie

09/06/2024 - 09/06/2024
theaterplaats Udenhout

Op 9 juni zal het opleidingsorkest van harmonie M.V.C. te zien zijn bij het festival “Stoeptheater & Vensterkunst” in het hart van Udenhout! Zij zullen hier optreden en workshops verzorgen. Dus heeft u interesse om een instrument te bespelen kom dan zeker langs.

Een theatraal en cultureel festival waar je op verrassende plekken allerlei acts en kunst tegenkomt. Op een oprit, balkon of in de voortuin, in een woonkamer, op een parkeerplaats of klein podium. Van singer-songwriters, musical en koren, beeldende kunst, streetdance tot klassieke muziek. 

Er is van alles te zien en te ervaren o.a. op de Theaterplaats, de Theatertoren in de Van Heeswijkstraat, Hubertushof, ‘t Plein en de Koestraat. Laat je verrassen en verwonderen door Udenhoutse kunstenaars en muzikale talenten. De entree is gratis. 

Terug