MVC@theMovies

19/11/2022 - 19/11/2022
ontmoetingscentrum 'T plein Udenhout

Harmonie MVC op het witte doek !!!

Wordt er een bioscoopfilm gemaakt van onze harmonie ? Helaas, nog niet. Maar de harmonie gaat binnenkort wel “at the movies” (@ the movies). Dat spektakel vindt plaats op zaterdag 19 november in ‘t Plein. Aanvang is om 20.00 uur en de verwachte finale is om ongeveer 22.30 uur. De entrée bedraagt Euro 15,00 mèt pauze-drankje.De voorverkoop begint deze week op de volgende plaatsen: Hoppenbrouwers Electro World; Ontmoetingscentrum ‘t Plein; via email pr@harmonie-mvc.nl

En let op, lieve mensen; het zou best eens storm kunnen gaan lopen. Want het programma ziet er echt indrukwekkend uit. Er is muziek van de harmonie èn van een combo. Er is ook theater van de “Theatergroep Udenhout”. En dat alles zal gecombineerd worden met filmbeelden. Wat bijvoorbeeld te denken van Ennio Morricone? The Beauty and the beast? Pirates at the Caribbean? Schindlers List? Ghost busters? The Sound of music? The Lion king? West side story? Shrek? Harry Potter? Star wars?

En dan is nog lang niet al het moois genoemd. Harmonie M.V.C. o.l.v. Sander van Dorst zal belangrijke onderdelen van de avond invullen waarbij solisten Wendy Lagerweij (op klarinet) en Hilde van Rijsewijk (op viool) zullen excelleren. Daarnaast is er een combo met een vijftal topmuzikanten. U zult niet alleen oren, maar ook ogen te kort komen, want de “Theatergroep” voert gedurende de avond ook allerlei acts op. En dan zijn er natuurlijk de filmfragmenten op het witte doek.Als dat geen top-avond wordt, waarbij al uw zintuigen op scherp worden gezet …..

Harmonie M.V.C. is sowieso al jarenlang spraakmakend bezig. In principe wordt er eens per 2 jaar een themaconcert georganiseerd. Helaas is dat nu i.v.m. Covid-19 al langer geleden. In 2019 was het laatste thema “Muziek en Kunst”.Ook kan geconcludeerd worden dat onze harmonie steeds meer de samenwerking zoekt met Udenhoutse organisaties en verenigingen. Onlangs was er bijvoorbeeld nog een gezamenlijke activiteit met het “Genootschap van Udenhoutse Broeders”. Ook hebben er manifestaties plaats gevonden met Udenhoutse kunstenaars en met het koor Cantique (die behalve over grote zangkwaliteiten ook over danstalenten bleken te beschikken). Kortom: M.V.C. staat midden èn positief in onze gemeenschap en dat mag gerust eens op het filmdoek worden vertoond.

Tekst: Jan de Kort; De Wegwijzer

Terug