Vriend van MVC

Pietenband MVC

Onze vereniging is niet alleen voor de leden, maar ook voor onze eigen dorpsgemeenschap, niet weg te denken.

Wat is nu een dorp zonder de eigen harmonie die activiteiten opvrolijkt? Denk hierbij maar eens aan de intocht van Sinterklaas, de afsluiting van de Avond4Daagse, een kerstconcert, koffieconcerten, serenades en jubilea en ga zo nog maar even door.

U kunt ons steunen bij deze activiteiten door ‘Vriend van MVC' te worden. Deze vriendenclub van MVC zijn mensen die de blaasmuziek een warm hart toedragen en de Koninklijke Harmonie Moed Volharding Cecilia financieel willen ondersteunen door een jaarlijkse financiële bijdrage van €50,-.

Daarvoor worden de vrienden van MVC geïnformeerd en uitgenodigd voor alle activiteiten van de Harmonie en in het bijzonder ook de optredens van het jeugdorkest.

Daarnaast heeft een ‘vriend’ van Harmonie MVC gratis toegang tot alle concerten van de Harmonie, zoals onder andere het Nieuwjaarsconcert.

Kortom: Koninklijke Harmonie Moed Volharding Cecilia wordt een beetje UW harmonie!

Draagt ook u onze vereniging een warm hart toe?
Wilt u graag meer weten over de voordelen om Vriend van MVC te zijn?

Laat het ons weten via info@harmonie-mvc.nl en we nemen snel contact met u op.

Steun MVC