HARMONIEORKEST

’n harmonieorkest is een dynamische groep mensen die muziek maken.

Er zitten veranderingen in, zowel in samenstelling als in repertoire als in plaatsen van optreden.

Zo was het harmonieorkest in het verleden toen binnen de samenstelling ook nog ’n slagwerkgroep bestond vaker te zien op straat.

Bij het opheffen van de slagwerkgroep werden ook de straat optredens beperkt.

Ook het repertoire veranderde daarmee het aantal marsen verminderde en langere concert stukken kwamen meer naar boven.

Daardoor kwamen ook meer thema concerten op het programma waardoor de optredens vaak avondvullend werden.

De laatste jaren zijn t meest in het oog gesprongen het Italië concert, Efteling concert, 2 keer het Sing Along concert en Maestro 2017.

Dit jaar staat nog het Musical 4 U op het programma in oktober.

Verder zijn er ook optredens oa. In de concertzaal in Tilburg.

Het harmonieorkest staat nu onder leiding van Tom Koster.

We kunnen altijd muzikanten gebruiken op zo goed als alle instrumenten dus als je interesse hebt kom op maandagavond tijdens de repetitie eens langs om ’n beter beeld te krijgen.

We repeteren in ontmoetingscentrum ’t Plein Tongerloplein 1 van 20.00u tot 22.00u

Tot ziens!