Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie MVC weer een groot succes!

Zondag 13 januari stond het jaarlijks terugkerend nieuwjaarsconcert van onze Udenhoutse Koninklijke Harmonie MVC weer op het programma. Tijdens dit nieuwjaarsconcert laten alle orkesten binnen de harmonie van zich horen. Voor de pauze kwam het middenorkest, onder leiding van Hadewych van Leeuwen, aan de beurt en kreeg iedereen te horen dat de jeugd van MVC al aardig weet aan te pikken bij de muzikanten die al wat jaartjes meer deel uitmaken van het orkest.

Vlak voor de pauze is er ook altijd tijd om alle jubilarissen in het zonnetje te zetten. Dit jaar waren dat er vijf. Op de foto van links naar rechts waren dat: Betty van Opbroek, Ilse Gulickx, Willem Rooijakkers, Heidi Goutziers en Christel Vos. Zij kregen in de pauze even de tijd om de bloemen in het water te zetten terwijl er voor alle aanwezigen de gelegenheid was om bij een lekker glaasje drinken een oliebol te nuttigen.

Na de pauze was het de beurt aan het harmonieorkest onder leiding van Tom Koster. Ook zij wisten de aanwezigen te boeien met zowel nieuwe als traditionele nummers zoals de Radetzkimars.

Wilt u ook een keer komen luisteren of speelt u een instrument en kunt u meespelen, neem dan contact op met de harmonie!

Tekst: Pieter Michielsen (Udenhout-Centraal.nl)
Foto’s: Peter van Kollenburg