Nieuwjaarsconcert 2017

Nieuwjaarsconcert van Harmonieorkest en Midden-orkest 2017

Voor een uitverkochte zaal van Ontmoetingscentrum ’t Plein was de aftrap voor het 175 jubileum.

Dit gebeurde onder het toeziend oog van oud burgemeesters Hoefsloot en en Dijkstra en wethouder Erik de Ridder.

Het orkest was voor de eerste keer niet in uniform te zien maar in eigen zwarte kleding. De nieuwe outfit voor de orkesten.

Het harmonieorkest (onder leiding van Tom Koster) en het midden orkest (onder leiding van Hadewych van Leeuwen voerden stukken uit passend bij de hoofdstukken van het bij deze gelegenheid gepresenteerde jubileumboek.

Tijdens het Nieuwjaarsconcert werd het boek gepresenteerd en de eerste exemplaren werden uitgereikt aan de oud-Burgemeesters Hoefsloot en Dijkstra.

Klarinettist Marty Verkooijen en paukenist Marij Kuypers werden gehuldigd i.v.m. hun 50 jarige lidmaatschap.

Marty en Mary zijn meteen lid geworden toen in 1967 het lidmaatschap werd opengesteld voor vrouwen. Na hen volgenden velen hun voorbeeld.